Ewijk | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Politie onderzoekt schietincident

schietpartij

De recherche van het district Tweestromenland is een onderzoek gestart naar een schietincident dat in de nacht van maandag op dinsdag heeft plaatsgevonden op de A50 ter hoogte van de brug over de Waal.
Een 47-jarige inwoner van Horssen belde rond 00.50 uur de politie met de mededeling dat hij op de Ewijkse brug was beschoten terwijl hij daar in zijn auto reed. Het slachtoffer was inmiddels thuis op het moment dat hij de politie belde. Onmiddellijk na de melding is de politie begonnen met een sporenonderzoek op de plaats waar het schietincident moet hebben plaatsgevonden. De auto van het slachtoffer is voor sporenonderzoek in beslag genomen. Het slachtoffer zelf wordt nog nader gehoord. Van de daders is momenteel niets bekend. Het slachtoffer kon alleen verklaren dat het om een donkere auto ging. Getuigenoproep De politie is op zoek naar mensen die deze nacht rond half n op de A50 iets is opgevallen dat met dit schietincident te maken zou kunnen hebben. Zij kunnen bellen met de recherche van het district Tweestromenland op telefoonnummer 0900 8844. Mensen die anoniem informatie willen geven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 7000. (03)

Soortgelijke berichten

Getuigenoproep schietincident
Rotterdam

Schietincident
Haarlem

Onderzoek naar schietincident
Leidschendam

Camerabeelden van mogelijk schietincident gezocht
Utrecht

Politie doet onderzoek naar schietincident
Arnhem

Rotterdammer aangehouden voor schietincident Bergselaan
Rotterdam

Opnieuw aanhouding voor schietincident Bergselaan
Rotterdam

Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident
Rotterdam

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Getuigen gezocht van schietincident
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio